Figyelem! Ez nem élő honlap, csak honlap-tervezet. A rajta szereplő adatok nem valósak!

Kedves Látogató!


Köszönöm, hogy érdeklődik díszhal-tenyészetem iránt.
Kérem, tekintse meg aktuális kínálatomat!

Az Arany Molly DíszhaltenyészetÉrdeklődésem a díszhalak iránt már gyermekkoromban megmutatkozott. Több akváriumot is tartottam, melyekben különféle, főleg elevenszülő díszhalak tartásával és szaporításával próbálkoztam.


Ez a szenvedélyem felnőtt koromban is megmaradt, kibővítve az egyéb gerinctelen vízi élőlények iránti érdeklődéssel. Így adódott, hogy egyre sokasodó akváriumaimból idővel hobbi díszhaltenyészetet hoztam létre, ahol számos elevenszülő és ikrázó édesvízi trópusi díszhalfajt, továbbá különféle garnélafajokat és csigákat szaporítok.


Az ikrázó halak közül főleg lazac- és pontyfélékkel, valamint algaevő harcsákkal foglalkozom.
Tervezem labyrintkopoltyús halak (betta, gurámi) tenyésztésbe vonását. Ezenkívül próbálkozom még a zöld gömbhal /Tetraodon fluviatilis/ szaporításával is.


A nálam megtalálható halfajok mindegyike aránylag igénytelen, csapvízben jól tarható, mindenevő, hobbi- és dekorációs akváriumba is alkalmas. Várható élettartamuk 2-4 év, kivéve az algaevőket, melyeknek 10-15 év.


Több kereskedést is kiszolgálok az adott halfajokkal, és természetesen magánszemélyek is vásárolhatnak tőlem. Tartással és szaporítással kapcsolatos tanácsokat is szívesen adok.


Az eladó élőlények listája a "Kínálat" menüpontban található. Ha az adott faj éppen "Elfogyott" címkével van jelölve, akkor előjegyzés kérhető.

A fajokról csak igen rövid leírást mellékelek, mert részletes ismertetők olvashatók már számos akvarisztikai weboldalon, illetve kiadványban.Jó halazást kívánok!